Καιρός: Βροχές και καταιγίδες - Βελτίωση από την Τρίτη

Βροχερός καιρός, αλλά σύντομα θα υπάρξει βελτίωση. Η αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Δημοσίευση:

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό
 

  • Τοπικές βροχές, αλλά και βαθμιαία βελτίωση αργότερα

  • Οι άνεμοι θα πνέουν με μέγιστη ένταση τα 6 μποφόρ στα πελάγη ενισχυόμενοι από την Πέμπτη

  • Θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα.


Σήμερα Δευτέρα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στα υπόλοιπα θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές που από τη νύχτα τοπικά θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

ΤΡΙΤΗ 10-03-2020

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και, μέχρι το μεσημέρι, κυρίως στο Αιγαίο καταιγίδες. Στα υπόλοιπα άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11-03-2020

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί στην ανατολική νησιωτική χώρα από νότιες με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 12-03-2020

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-03-2020

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 6 με 7 και στα νότια 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Παροδικές νεφώσεις στην Αθήνα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με παροδικές νεφώσεις που θα είναι αυξημένες την Τρίτη και Τετάρτη Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 5-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου

Τοπικές βροχές στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη, βελτιούμενος

Τοπικές βροχές προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη , ενώ τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα βελτιωθεί . Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται περί τους 10 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Επικαιρότητα

  • Σε επ'αόριστον απεργία οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

    Σε επ'αόριστον απεργία οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

    Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην μετεγκατάσταση των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεων της Υπηρεσίας από το Ελληνικό, πριν εξασφαλιστούν πλήρως τα εργασιακά τους δικαιώματα

  • Σκοπιανό: Με ισόβια ή θάνατο απειλούν Παμμακεδονικές Οργανώσεις όποιον αποδεχτεί σύνθετη ονομασία

    Σκοπιανό: Με ισόβια ή θάνατο απειλούν Παμμακεδονικές Οργανώσεις όποιον αποδεχτεί σύνθετη ονομασία

    Έστειλαν εξώδικο σε βουλευτές κατηγορώντας τους ότι διαπράττουν εσχάτη προδοσία και συνέργεια σε επιβουλή εδαφικής ακεραιότητας - "Κάποιοι έχουν ξεφύγει" σχολίασε ο Πρόεδρος της Βουλής

  • Αυτοκίνητο της Uber χωρίς οδηγό σκότωσε πεζή

    Αυτοκίνητο της Uber χωρίς οδηγό σκότωσε πεζή

    Πρόκειται για το πρώτο θανατηφόρο ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται αυτόνομο όχημα. Τη στιγμή του δυστυχήματος υπήρχε οδηγός ασφαλείας στο τιμόνι

  • Πρεμιέρα για το σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στη Βουλή

    Πρεμιέρα για το σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στη Βουλή

    Με επιτυχία τέθηκε σε εφαρμογή στη Βουλή το νέο σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Η επίσημη πρώτη έγινε σε ονομαστική ψηφοφορία η οποία αφορούσε τις προτάσεις άρσεις ασυλιών της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου της ΝΔ (για απιστία στο Δήμο Ιωαννιτών) και του χρυσαυγίτη Κώστα Μπαρμπαρούση (για απόπειρα σωματικής βλάβης). Η ψηφοφορία κύλισε άψογα – αν και οι παλαιότεροι βουλευτές ζήτησαν τη βοήθεια των πιο νέων - και το αποτέλεσμα εμφανίστηκε γρήγορα στις ηλεκτρονικές οθόνες της αίθουσας της Ολομέλειας. Μάλιστα η όλη διαδικασία κράτησε λίγα λεπτά αφήνοντας οριστικά στο παρελθόν τις ατελείωτες ώρες καταμέτρησης που ταλαιπωρούν βουλευτές και υπαλλήλους. Όμως, το ηλεκτρονικό σύστημα δεν αποδείχθηκε γούρικο για τους δύο βουλευτές των οποίων ήρθη η ασυλία με 151 και 156 ψήφους αντίστοιχα.